3 Redenen waarom Freshtable beter is dan koken

By:
Posted: 24/02/2022
Category: Freshtable
Tags: , , ,
Comments: 0

1. Recepten vallen in het niet naast Freshtable

Wanneer je het druk hebt heb je geen zin om nog uren lang te zoeken naar ‘makkelijke’ recepten (die uiteindelijk helemaal niet zo makkelijk blijken te zijn). In plaats van uren te spenderen aan het scrollen op het internet naar recepten en het rennen naar de supermarkt voor dat ene missende ingrediënt, kan het ook makkelijker: een handige Freshtable maaltijd, opgewarmd en ready to eat in 3 minuten.  Wist je dat het gemiddelde huishouden in Nederland wekelijks 8 uur kwijt is aan koken? Daar zijn de tijd verspild aan boodschappen doen, het bedenken van wat je gaat eten en recepten opzoeken nog niet eens bij opgeteld. Onze maaltijd boxen zorgen ervoor dat je uren van je tijd weer terug krijgt, uren die je kan spenderen aan de belangrijkere dingen in je leven!

2. Wij hebben een gevarieerd menu

Gemak betekent niet dat je saaie maaltijden hoeft te eten. Onze wereld gerechten zijn gebaseerd op verschillende keukens uit alle uithoeken van de wereld. Van de wereld zo op je bord. Reizen doe je bij ons gemakkelijk vanuit je eetkamer. Met onze heerlijke afwisselende wereld gerechten maak je elke week kennis met nieuwe smaken. Wij begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om elke keer iets nieuws op tafel te toveren. Sla het giswerk over en laat onze creatieve chefs je mee nemen op een culinaire reis!

3. Freshtable biedt meer dan eten

Een recept eindigt nadat je het gekookt hebt. Onze maaltijden gaan verder dan dat. Met onze voedzame gerechten zorg jij ervoor dat je lichaam gezonde stoffen binnenkrijgt. Het gemak van Freshtable gaat niet ten koste van jou of de planeet. Een gezonde jij zorgt juist voor een gezonde planeet! Ons duurzaam kookproces zorgt ervoor dat wij verspilling verminderen op grote schaal. Een vermindering waar jij makkelijk aan bijdraagt met elke maaltijd, zonder dat je ervoor in de keuken hoeft te staan.

(H)eerlijke wereldgerechten bezorgd tot aan de deur

Bekijk ons menu

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

Related Posts