Catering bestellen?
Dat doe je bij Freshtable!

Snel en gemakkelijk geregeld, vol met smaak. Zin om een heerlijk buffet aan wereldgerechten voor te schotelen aan je gasten? Bij Freshtable Catering ben je in goede handen. Feestje gepland? Een mooie bruiloft op de planning of een zakelijke viering? Wij hebben het allemaal en denken graag met je mee.

Freshtable Catering:
jouw oplossing voor al je events

Freshtable biedt een breed scala aan verschillende wereldgerechten in de vorm van catering arrangementen. Onze chefs hebben jaren ervaring in het verzorgen van maaltijden, hapjes, lunches en meer op grotere schaal.

Freshtable Icons_Catering_Tekengebied 1 kopie 4
Onze passie incrediblyrespecially

Jou ontzorgen van alle lasten,
laat het koken aan onze chefs over.

Freshtable Icons_Catering_Tekengebied 1 kopie 5
Onze expertise incrediblyrespecially

Jouw gasten een pure smaakexplosie aanbieden, met gerechten uit de Marokkaanse, Mexicaanse, Libanese, Thaise keuken en meer.

Freshtable Icons_Catering_Tekengebied 1 kopie 6
Onze belofte incrediblyrespecially

Jouw voorzien van kwaliteit, in onze maaltijden én onze service. Wij begrijpen dat je graag alles van A tot Z geregeld wilt hebben.

Catering boxen: de handige oplossing voor aan huis!

Heb je een feestje op de planning? Of wil je gewoon genieten van een makkelijk verzorgde catering in een handige box? Onze makkelijke catering boxen bieden de juiste oplossing wanneer je graag een verzorgde catering wilt: de lusten zonder de lasten! Ideaal voor wanneer je op bezoek gaat of juist wanneer je gasten ontvangt. Handig in één box. Neem ook eens een kijkje naar onze luxe Marokkaanse en Amerikaanse brunchboxen, leuk voor al je brunch momenten en events. De handige catering boxen zijn ook een ideale uitkomst voor bedrijven, ideaal aan huis bezorgd bij al je werknemers of bij alle locaties, wij denken graag mee. Neem contact met ons op en vier je volgend event met Freshtable.

Neem contact met ons op en reserveer jouw Freshtable Catering

    Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze voorwaarden en privacy beleid
    en ontvangt u e-mails van Freshtable.