Veelgestelde vragen (FAQ)

Weet je... voor het geval je wat extra informatie nodig had!

Wij bezorgen elke maandag en donderdag. Voor cateringbestellingen zijn afwijkende bezorgdata mogelijk. Neem voor specifieke bezorgverzoeken contact met ons op via info@freshtable.nl

Bestellen kan tot 23.50 uur op Zaterdag voor een levering op Maandag en voor 23:50 uur Dinsdag avond voor een levering op Donderdag.  Voor cateringbestellingen adviseren wij om uw bestelling minimaal twee weken van tevoren door te geven. We zijn vaak volgeboekt en zouden het jammer vinden als je iets zou missen.

Goed nieuws: we bezorgen door heel Nederland (excl. Waddeneilanden)!

Gezien onze producten vers en gekoeld geleverd worden raden we je aan een bezorgdatum aan te geven op de dagen dat je thuis aanwezig bent.  Onze bezorgers voorzien je van een handige Track&Trace code en houden je op de hoogt van de levering. Ben je niet thuis? Dan bezorgen we bij de buren of proberen we het de volgende dag nog eens.

Wij hanteren voor alle standaard maaltijdboxen* een minimale bestelwaarde van €35,-. Het standaard bezorgtarief voor reguliere maaltijdboxen bedraagt 7,99. Wil je de bezorgkosten verlagen naar €0? Kies bij het uitchecken voor “Afhaalpunt” en kom op het aangegeven tijdstip fysiek je box afhalen op onze locatie in Rotterdam.

 

 

 

 

 

 

*Voor bezorging van overige maaltijden/events/catering zie “Ik wil graag catering bestellen voor mijn bedrijf/evenement”

We bezorgen je maaltijdboxen tussen 12:00-22:00. Let op, levertijden zijn slechts een indicatie en kunnen altijd worden gewijzigd. Ons bezorgteam zal je op de dag van bezorging  door middel van een Track & Trace code op de hoogte brengen van je bezorging, zodat je belangrijkere en leukere dingen kunt doen!

Als we ‘vers’ zeggen, bedoelen we ook echt vers! Alle maaltijden worden op de dag van bezorging bereid.

Wauw! Wij houden van een feest en grote groepen! Voor grote bestellingen (vanaf 15 personen) kunt u ons een e-mail sturen op info@freshtable.nl met uw vragen. Wij bezorgen en verzorgen catering door heel Nederland. Hiervoor rekenen wij een bezorgtarief van €0.55 per gemaakte kilometer. Interesse in onze diensten? Wij helpen u graag verder.

Ook als je allergisch bent proberen we altijd rekening met jouw voorkeuren te houden en indien mogelijk gebruikte ingrediënten te wijzigen. Geef je allergieën door in de bestelnotities en neem dan contact met ons op via e-mail info@freshtable.nl en geef je bestelvoorkeuren door. Omdat Freshtable echter werkt in een open keukenconcept kunnen we de afwezigheid van gluten, noten, lactose en/of andere elementen nooit volledig garanderen.

Al onze maaltijden zijn 100% halal, wat betekent dat er geen alcohol, varkensvlees of niet-gecertificeerd halal geslacht vlees wordt gebruikt in onze maaltijden, sauzen, desserts en drankjes. Wij zijn van mening dat halal-consumenten het verdienen om bediend te worden door bedrijven die dezelfde waarden hooghouden. Onze niet-halal klanten hebben aangegeven de voorkeur te geven aan halal vlees vanwege de smaak en kwaliteit.

Dat doen we zeker! Vrijwel al onze maaltijden zijn veganistisch of in ieder geval vegetarisch in de basis. We willen iedereen van dienst zijn. Bekijk ons menukaart voor meer details en informeer naar de mogelijkheden indien er voor jou geen optie bij zit.

Omdat al onze maaltijden 100% vers bereid zijn zonder toevoegingen, kun je ze maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast onder de 7 graden Celsius. Als je je maaltijden ooit niet binnen de houdbaarheidsdatum van de koelkast kunt opeten, kun je ze altijd in de vriezer leggen voor langdurige opslag tot een maand.

Elke maaltijdoptie in de online winkel wordt geleverd met specifieke verwarmingsinstructies. Je maaltijdpakketten zullen specifieke verwarmingsinstructies aangeven. In het algemeen kun je bijna elke maaltijd zonder deksel verwarmen in de oven of magnetron. De gemiddelde temperatuur die we hanteren voor de oven is 170°C.

Nee, nee, nee! Je bent zo vrij als een vogel als het gaat om het bestellen van je maaltijden. Wij geloven dat onze maaltijden je naar meer zullen doen verlangen en je bent meer dan welkom om ze wekelijks te bestellen. Wil je een week overslaan? Geen enkel probleem. Met ons flexibele bestelsysteem bepaal jij altijd wat en wanneer je bestelt.

Portiegroottes variëren van klein tot groot per maaltijd. Elke maat wordt per maaltijd apart op het gewicht aangegeven. Over het algemeen variëren onze maten van 350 gram (kleine portie) tot 700 gram (grote portie).