Freshly served on your plate

Delicious food for every mood

Hoe het werkt

Je komt na een lange drukke dag tijd te kort om nog in de keuken te gaan staan om een maaltijd te koken. Dat kan ook anders. Freshtable bereidt en bezorgt jouw (h)eerlijke maaltijden voor zodat jij meer tijd over houdt voor de belangrijkere dingen in je leven. Dat doe je gemakkelijk in 4 stappen:

1. Kies je maaltijden

Geen boodschappen meer
hoeven te doen

Bespaar 15u per week

Voor je gekookt

Geen abonnement waar je aan vast zit

2. Laat de maaltijden bezorgen

Je hoeft je huis niet uit

Selecteer een dag die voor jou uit komt

Gratis bezorging vanaf 60 euro

3. Geniet

Meer tijd over voor de leukere dingen in het leven

Geen uren in de keuken

4. Recycle

Composteer of recycle onze duurzame bakjes

Ga verspilling tegen

Bezorging

Je ontvangt je verse gekoelde maaltijden op Maandag en Donderdag, deze maaltijden zijn ten minste 3 dagen houdbaar. Zo kun jij lekker verder met je druk schema en hoef je je geen zorgen te maken om het avond eten.

Sla het koken over en laat onze chefs voor jou de meest heerlijke maaltijden bereiden. Geniet nu van onze tijdelijke welkomstactie met GRATIS bezorging voor alle bestellingen boven de 60,-

Skip the cooking, start enjoying!

Halal

Freshtable is een 100% halal bedrijf, dat betekent dat we zorgvuldig omgaan met onze grondstoffen en al onze leveranciers streng hebben gecontroleerd en blijven controleren. Bij Freshtable begrijpen wij als geen ander hoe lastig het soms kan zijn als je graag halal eten wilt bestellen. Wij hanteren een 0% regel, we serveren en gebruiken géén alcohol. Wij zijn er trots op dat we je 100% halal maaltijden kunnen garanderen, van het halal vlees, tot de bereiding tot aan de sauzen. Zo gebruiken wij geen dierlijk stremsel, gelatine, alcohol of andere haram derivaten. Voor ons houdt halal ook transparantie in. Mocht je hierom enige vragen hebben met betrekking tot onze grondstoffen of de bereiding kun je ons hier contacteren. Écht halal eten doe je bij Freshtable!

Vegan

In de essentie zijn bijna al onze maaltijden beschikbaar in een vega(n) optie. Dit betekend dat je gemakkelijk al het lekker eten kunt bestellen zonder dat je iets mist. Wij geloven dat vega(n) eten niet moeilijk of duur hoeft te zijn. Al onze vega(n) gerechten worden met veel zorgvuldigheid apart bereid. Daarnaast letten wij streng op dierlijke derivaten die niet in je eten thuis horen. Zie je iets lekkers op het menu en zou je het graag geveganized hebben? Wij helpen je graag! Contacteer ons hier.

Bespaar 800 uur per jaar

Je hoeft geen uren kwijt te zijn aan het koken van maaltijden, doen van boodschappen en volgen van lange en ingewikkelde recepten. Je werkt al hard genoeg. Kun je je voorstellen dat je na een lange dag direct kunt ontspannen en niet hoeft na te denken over het avondeten?

Geen frustratie meer door mislukte recepten meer en onhandige doe-het-zelf pakketten

Geniet van je vrije tijd en houd meer tijd over voor de belangrijke dingen en mensen in je leven

Geniet meer van de heerlijke smaken in je maaltijden en maak kennis met de wereld via je bord zonder je huis te verlaten

Laat onze chefs voor je koken,
je hebt het verdiend!

Maaltijden worden elke Maandag, Donderdag en Vrijdag bezorgd aan huis of op je werk, jij kiest!
We leveren momenteel in meer dan 14 aantal grote steden in Noord-Brabant en Zuid-Holland.
Kijk voor onze meest actuele bezorgzones op onze FAQ pagina.