Ben je er klaar voor om de meest authentieke en heerlijke maaltijden te proberen? Bestellen is gemakkelijk en bezorgen is zo gepiept met onze persoonlijke bezorgservice!

Maaltijden worden wekelijks geleverd op Maandagen en Donderdagen! Je kunt je maaltijden tot 23:59 de nacht voor de levering bestellen. Je maaltijden worden meestal tussen 14:00-20:00 bezorgd. De tijdsvakken zijn enkel een indicatie van levering en worden op de dag van de levering bevestigd. Je zult altijd een bericht krijgen over de bezorging via e-mail of sms, zo hoef je niet de hele dag thuis te zitten en te wachten en kan jij je tijd voor leukere dingen gebruiken!

Oké…. maar kan ik het ook GRATIS bezorgd krijgen?

Kort en bondig: JA dat kan! Bezorging is GRATIS bij alle bestellingen boven de €50,-. Voor alle bestellingen onder deze prijs hanteren we lage bezorgkosten. Dus verzamel al je vrienden, familie en buren zodat je samen kunt genieten van onze gratis bezorging!

Bezorgen jullie ook in….?

Het antwoord is waarschijnlijk JA! We leveren momenteel in de volgende steden en zijn continue aan het uitbreiden:

  • Zuid-Holland (Rotterdam, Dordrecht, Leiden, Delft, Den Haag, Ridderkerk en omstreken)
  • Noord-Brabant: Breda, Oosterhout, Roosendaal, Etten-Leur & Tilburg.

Help! Jullie bezorgen (nog) niet in mijn stad!

No worries! We breiden continue onze bezorgzones uit, stad per stad. We waarderen jouw input en feedback. Laat het ons dus weten welke stad we in de toekomst moeten overnemen via het onderstaand formulier, Voor grote bestellingen en catering orders hanteren wij tevens een grotere flexibiliteit. Feestje in Amsterdam? Team uitje in Nijmegen? Schroom niet en neem contact met ons op, wij helpen je graag! Contact opnemen doe je via info@freshtable.nl.

Eat good, do good!

Start shopping, order & relax!