?>

Ramadan Connect Punten 2023

By:
Posted: 02/04/2023
Category: Uncategorized
Comments: 0

Heb jij dit jaar nood aan een warme iftar maaltijd of ben je alleen tijdens de Ramadan en weet je niet waar je moet zijn? Of ben jij een organisatie die graag een gratis Iftar maaltijd wilt aanbieden? Dit jaar slaan we de handen ineen met de georganiseerde #RamadanConnect punten✨️💪🏽

🕋De gezegende maand Ramadan is voor een miljoen vastende in Nederland weer aangebroken en inmiddels al een weekje aan de gang. Een maand die voor velen in het teken staat van bezinning en saamhorigheid is voor sommigen helaas ook als een maand waarin een leeg bord of een lege stoel aan tafel voor de nodige moeilijkheid zorgt.

🤝Gelukkig is er een breed scala aan mooie initiatieven door heel Nederland waar eenieder behoeftig aan een warme iftar maaltijd terecht kan. Om dit zo goed mogelijk te kunnen coördineren en ervoor te zorgen dat iedereen een duidelijk overzicht heeft van de bestaande initiatieven zijn we vanuit Freshtable met partners een verbintenis platform gestart: @Ramadanconnect

Ik heb behoefte aan een gratis iftar

Via één gemakkelijk overzicht vinden behoeftigen zo eenvoudig alle punten door heel Nederland waar een warme iftar maaltijd kan worden afgehaald op de door jou gekozen voorkeursdagen en tijden. Zo kan iedereen altijd terecht. Scan de QR code op de flyers en vind zo alle gratis iftar plekken.

Ik ben een onderneming of organisatie en bied graag een gratis iftar aan
Meld je organisatie gemakkelijk aan door een mailtje te sturen naar ramadanconnect@freshtable.nl of via het aanmeld formulier op www.freshtable.nl/shareameal.

🕌💙 Ramadan Connect punten herken je door heel Nederland aan bovenstaande flyer.

Ramadan Connect punten

Ramadan Connect punten

AdresStadRestaurant/MoskeeTelefoonnummerTo do:Maaltijd AanbodDagen & tijden
De Gaarde 59, 2542 CB Den HaagDen HaagMoskee An-Nour070 309 6518Neem contact op met de organisatie indien je een maaltijd wilt.10 beschikbaar per dagElke dag, zolang de voorraad strekt. Geïnteresseerden dienen ALTIJD eerst te bellen.
Wagenstraat 103, 2512 AS Den HaagDen HaagMescidi-Aksa070 363 4546Loop binnen bij de Moskee indien je een maaltijd wilt.Beperkte hoeveelheid.Elke dag
Stationsplein 21, 2515 BT Den HaagDen HaagRestaurant UNOVerdere informatie volgt.Beperkte hoeveelheid.
Den HaagDen HaagBuurtkeuken Aan Het Zicht Loop binnen bij de organisatie.Iedere vrijdag 20 maaltijdenVrijdag.
Keilestraat 7a, 3029 BP RotterdamRotterdamFreshtable0657205336Neem contact met ons op via mail, social media of whatsapp indien je een maaltijd wilt50 maaltijden per week.Elke donderdag en vrijdag.
Keilestraat 7a, 3029 BP RotterdamRotterdamMealprepNL0610891720Neem contact op met de organisatie indien je een maaltijd wilt.Beperkt aanbod.Maandag en Donderdag.
Folkingestraat 38, 9711 JX GroningenGroningenMechoui050 318 4796Verdere informatie volgt.
Steentilstraat 17, 9711 GJ GroningenGroningenDiyar Mangal050 853 9806Verdere informatie volgt.
Radewijnstraat 10, 8022 BG ZwolleZwolleStichting KardoaidXElke zaterdag gratis Iftar af te halenElke zaterdag tijdens de Ramadan.

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

Related Posts