Share A Meal

Gezonde voeding is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Helaas zijn er meer dan 1 miljoen mensen die onder de armoedegrens wonen in Nederland. Door een beperkt budget is gezonde voeding lang niet voor iedereen toegankelijk. Freshtable gelooft in het terug geven waar wij kunnen. Met onze Share A Meal campange kun jij makkelijk een maaltijd doneren voor iemand in nood, wij verdubbelen de donaties.

We hebben inmiddels meer dan honderden hulpbehoevende mensen kunnen voorzien van een gratis maaltijdpakket. Onze laatste succesvolle campagnes hebben o.a daklozen, lage inkomens families, ouderen, vluchtelingen en vrouwenopvanghuizen voorzien van een warme maaltijd. Voor maar liefst 10,- kun je een volledig maaltijdpakket doneren aan iemand in nood. Een maaltijdkit bestaat uit een warme grote maaltijd, vers drinken en extra’s. Dankzij de hulp van onze fresh family (jij!) hebben we meer dan honderden maaltijden kunnen uitdelen aan hulpbehoevenden. Help jij een ander aan een voedzame maaltijd? Onze Share A Meal campange loopt het hele jaar door met een aantal specifieke grotere acties op de volgende data:

Share A Meal 2022

April (afgerond): Share A Meal Ramadan Actie- noodopvang vluchtelingen Rotterdam 150 personen + Vrouwenopvanghuis Breda

Doorlopend: Gezinnen in nood kunnen zich vrijblijvend aanmelden bij Freshtable voor een voedzame maaltijd. Wij zullen door het jaar heen deze gezinnen proberen te ondersteunen waar mogelijk.

Juni-Juli 2022: In Juni zullen we afreizen naar het mooie Libanon. Wij zullen hier in samenwerking met de lokale organisatie PLAN LB de lokale behoevtigen voorzien van medicijnen, voeding en cash noodhulp. Toekomstige Share a Meal acties  in Libanon zullen via deze webpagina worden gedeeld. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

SHARE A MEAL IN DE MEDIA

De kracht van maakt ons samen sterker dan ooit

Meer dan

1 miljoen

mensen in Nederland leven onder de armoedegrens en kunnen zich geen voedzame maaltijd veroorloven

Voor maar

€10,-

kun jij een volledig maaltijdpakket
doneren aan iemand in nood

We hebben al meer dan

1000 mensen

voorzien van een gratis maaltijd

Eerlijkheid is ons beleid

Transparant te werk gaan is de sleutel tot ons succes. Wij staan voor een transparante gang van zaken en proberen continue nieuwe manieren te vinden om al onze processen zo transparant mogelijk naar voren te brengen. Donaties voor het Share A Meal project zijn niet alleen van harte welkom maar ook hard nodig. Juist omdat we jouw bijdrage zo erg waarderen dragen wij graag de verantwoordelijkheid en hebben we hierom onze eigen progress bar ingesteld waarin je de laatste cijfers met betrekking tot de Share A Meal campange kunt meten.

We hebben €411 aan donaties ontvangen in 2021
We hebben sinds 2020 1000 mensen voorzien van een gratis maaltijd
We hebben zelf €2000 gedoneerd aan het Share A Meal project

Wil je meer weten over de Share A Meal campange of wil je graag bijdragen als bedrijf? Laten we even kletsen!

    Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze voorwaarden en privacy beleid
    en ontvangt u e-mails van Freshtable.

    nl_NLNederlands