Waarom Freshtable beter is dan de standaard afhaalmaaltijden

By:
Posted: 24/02/2022
Category: Freshtable
Tags: , , , , ,
Comments: 0

Er zijn een aantal redenen waarom Freshtable een betere optie is dan de standaard afhaalmaaltijden.

1. Bespaar tijd en geld

Met onze handige maaltijdboxen heb jij binnen 3 minuten een verse maaltijd op tafel. Je bespaart gemiddeld 800 per jaar aan koken en krijgt er een hele hoop vrije tijd voor terug. Tijd die jij kan spenderen aan de belangrijke dingen in je leven. Dure afhaalmaaltijden die je geld niet waard zijn, zijn ook passé. Smaak en kwaliteit staan bij ons op één. Een eerlijke prijs hoort daar bij. Goed voor de wereld en je portemonnee.

2. Wanneer jij het wilt

Met onze handige keuze service kun jij gemakkelijk jouw voorkeur aangeven voor een bezorg dag naar keuze. Wij leveren twee keer per week aan huis in meerdere steden. Onze maaltijden kun je makkelijk bewaren in de koelkast voor 3 dagen, zo kom je makkelijk vooruit. Jij hoeft niet meer last minute te stressen of enkel te kunnen bestellen in de avonduren, met onze handige tijdsloten bezorgen wij jouw maaltijden wanneer het uitkomt! Liever in de middag je maaltijd aan huis? Of toch in de avond? Het kan allemaal. Een ideale uitkomst wanneer je niet in de avond laat nog opzoek wilt gaan naar een afhaalrestaurant.

3. Duurzaam

In tegenstelling tot vele afhaalrestaurants, is Freshtable duurzaam ingericht. Doordat we met specifieke tijdssloten werken voor je bestelling kunnen wij ervoor zorgen dat ons kookproces duurzaam verloopt. Jij bestelt wanneer jij het nodig hebt, wij doen de inkopen op basis van jouw bestelling en zorgen ervoor dat we zo min mogelijk verspillen, een win-win! Afhaalrestaurants bereiden vaak kilo’s aan voedsel voor in de vroege ochtend en gooien aan het einde van de dag alles wat niet verkocht is zo in de afvalbak. Met onze handige maaltijden verpakt in duurzame boxen ga jij samen met ons verspilling tegen.

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

Related Posts