?>

Zakelijke iftar regelen? Dat doe je gemakkelijk bij Freshtable!

By:
Posted: 20/03/2023
Category: Uncategorized
Tags: ,
Comments: 0

Hoe organiseer je een zakelijke iftar?

Wil jij meer bewustwording creëren op het vlak van #diversiteit en #inclusie? Of werk je ergens waarvan je elk jaar denkt…sjees *eyeroll* dat had écht beter gekund?! De vastenmaand #Ramadan komt er weer aan (23 maart), een maand die in het teken staat van bezinning, spirituele reiniging en saamhorigheid en wat is er nu mooier dan dit ook op de werkvloer samen te kunnen delen?

Hoe creëer je meer inclusiviteit?


☪ Ben jij ook opzoek naar een mooie manier om verbintenis te vieren op de werkvloer? Eentje die niet alleen stopt na het geven van één evenement, maar tot ver daarbuiten nog #impact weet te realiseren? Freshtable is dan hét antwoord op al je vragen. De afgelopen jaren hebben we voor een tal prachtige organisaties verschillende iftars op locatie én aan huis mogen verzorgen. Organisaties zoals AchmeaZilveren Kruis en ROCvA gingen je al voor.

Diversiteit op de werkvloer


👉 Als #sociaal inclusieve organisatie gaan wij verder dan de norm. Ga voor een cateraar met impact. Met onze bewustwording ‘Wat is Ramadan’-fun fact kaartjes, geef je jouw medewerkers en genodigden de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de gebruiken van bijna 1 miljoen islamitische Nederlanders.

Ramadan Iftar Catering


👉Met ons 100% #ZeroWaste policy zijn wij als cateraar ontzettend trots mee te delen dat wij door middel van ons uniek #duurzaamheidsstation verspilling tegen gaan tijdens onze gehoste iftars (en andere evenementen). Overschotten worden via onze handige doggybags meegegeven aan alle genodigden. Ongeserveerde overschotten worden gedoneerd aan onze partners bij de Crisiscatering in Rotterdam. Rest afval? Dat wordt mooi gecomposteerd in de Voedseltuin. Een prachtige manier om jouw missie en visie als organisatie te vertolken dus!

Ga dit jaar dus niet alleen voor meer inclusie, maar ook voor meer duurzaam en laat het eten een verlengstuk zijn van de boodschap.

Interesse gekregen in ons aanbod? Stuur dan een mailtje naar catering@freshtable.nl. Ben jij niet de aangewezen persoon maar zie jij een uitstekend geregelde Iftar binnen jouw organisatie wel zitten? Laat dan een comment achter en we nemen graag contact met jouw organisatie op!

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

Related Posts